21 Nisan 2015

Konserve kutularını atmayın :)



Bu fikir çok hoşuma gitti...
Attığımız nice konserve kutusunda neler neler yapılırmış bir baksanıza :)
Kalemlik fikri çok başarılı rengarenk, her çocuk ruhlu insanın çalışma odasında bulunmalı bence... Ve yine

çalışma odasında kullanılabilecek ve raflarınızın düzgün durmasını sağlayacak, karmaşıklığı ortadan kaldıracak bir başka öneride aşağıda.



Ve yine banyolarına renk katmak isteyenlere havluluk önerisi. Aslında bu renkli konserve kutuları banyolarda saç fırçalarınızı yedek diş macunlarınızı falanda koyabileceğiniz depolama alanları olarakta kullanılabilir. Ki bence illa görünen yerlere yapılmasındansa kapalı dolapların içerisinde düzen sağlamak için yapılabilir.


Rengarenk bir dünya yazımda bahsettiğim o şirin odalara aşağıdaki yün raflarıda ne yakışır ne yakışır. Ama burada göründüğü gibi ahşap kaplama olmazdı benim raflarım muhtemelen :)


Romantik tarzda ki evlerden hoşlananlar içinde aşağıda iki fikir var :) sevimli duruyorlar ama benim gibi bir ahşap ve renk düşkünü için fazla romantik :)


E tabi bahçe ve balkonları da atlamamak lazım güzel bir yaz akşamında kocaman yer minderleri üzerinde oturup el emeğinizi verdiğiniz konserve kutularının ışığında aydınlanmakta ne keyifli olurdu değil mi :)

2 yorum:

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü