30 Mayıs 2015

Dügün Konsepti - Vintage


Artık düğünlerde konsept olayı çok moda. Karakterinize, sevdiğiniz renklere, hayat şeklinize, yaşadığınız yere uygun konseptler seçmeden adım atılmıyor artık. Bugün ki konseptimiz Vintage konsept. 
Detaylar için burdan buyurun...

Eskiye dönüyoruz, hikayeler, anılar, danteller tozlu raflardan çıkıyor :)


Düğün mekanınızda kullanabileceğiniz masa fikirleri... Tabi ki danteller çiçekler mumlar baş aktör...



Ve tabi ki masalarınıza uygun sandelye fikirleri. Yine danteller çiçekler kurdeleler her yerde. ahşap sandalyeler tamda bu konsepte uygun :)

Konsepte uygun dekor aksesuarlarına yurt dışı alışveriş sitelerinden çok kolay ve çok ucuz maliyetlere ulaşabilirsiniz.

Düğün mekanının girişine ve gelin masasının etrafına kullanabileceğiniz dantel detaylı flamalarda yine yurt dışı alışveriş sitelerinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz ürünler. 

Gelin olurda arabası olmadan olur mu hiç dioruz ve işte vintage modeli süslenmiş arabalar :) 
Bol bol ponponlar, balonlar, salkımlar saçaklar. :) 
Ve tabi en önemli detay eski tip eski model arabalar....


Woswos model otomobillerin klasikliği vazgeçilmezler arasında bu konseptte. :)


Konuklarınızı düğüne davet ederken de konseptinizden vazgeçmeyin derim. Konuklarınız vintage esintisini daha davetiyelerinizde almaya başlasın. Eski kartpostal tadında davetiyeler, yine dantellerle süslenmiş davet mektupları ve gazete küpürleri vintage davetiyelerinin başını çekiyor. 


Nikah şekerlerinde de aynı dokuyu yakalamak mümkün. Hepside evinizde kendi el emeğiniz ile yapabileceğiniz kolaylıkta ürünler :)


Aşağıda gördüğünüz gibi doğal çiçeklerden oluşturabileceğiniz bir gelin buketi kullanabilirsiniz bu konsepte.

Yada taşlarla tüylerle tüllerle bezeli rengarenk çiçekler elinizde yerini alabilir. Ama unutmayın bu konsepte en çok yakışan tonların başını pudra tonlar soft tonlar çekiyor. 


Konseptten fotoğraf çekimleri de nasibini almış durumda. Eski fotoğraf çerçeveleri, eski tip arabalar, çocukluk resimleriniz. Her şey hayal gücünüze ve anılarınıza kalmış. 


Ama benim fotoğraf fikirleri arasında en çok hoşuma giden aşağıda ki iki nesli bir arada gösteren fotoğraf oldu. Kendi anneniz eşiniz annesi ve kendi elinizi çekeceğiniz bir fotoğraf ile hem annelerineze ne kadar değerli olduklarını bir kez daha hissettirebilirsiniz. Hemde nesilden nesile aktarılabilecek bir gelenek başlatabilirsiniz. :)


Gelinliğiniz de bu konsepte uygun olarak şekilleneceği için bol güpürlü ve dökümlü gelinliklere bakmanızı tavsiye ederim. İşte size aşağıda bir kaç örnek.


E böyle bir gelinin yanına 2015 moda dergilerinden fırlamış gibi bir damat olmayacağı için :) aşağıda da damatlık fikirlerine göz atın bir derim. 


Gelinliğinizin altına giyeceğiniz ayakkabılarda da dantelin incilerin fiyonkların etkisini görebilirsiniz. 


Böyle gelinliklerin ayakkabıların üzerine tahmin edeceğiniz üzere tepeden bir topuz asla ve asla yapılamayacak şeylerin başını çeker. Aşağıda bir kaç saç modeli ve aksesuar fikrini görebilirsiniz. 


Ve tabi ki  en özel gününüzü tatlandıracak güllerle incilerle bezeli pastanız. :)


Peki Fıstık Yeşili bu konsepti seçse nasıl bir düğünü olurdu. 
İşte bunlarda benim tercihlerim :)


Nostalji tadında raflarda tozlanmış yıllarınız mutluluklarınız anılarınız olsun eşiniz ile inşallah :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bloglar
mobilya kulübü